Alegeri locale 2024. Piedone, la urne: „Am informaţii sigure că oamenii vor veni pe ultima sută de metri”

0
Publicat:

Alegeri locale 2024: Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a votat duminică, împreună cu fiul său, Vlad Popescu Piedone, la o secţie de votare din sectorul 5.

Piedone a votat la o secţie din sectorul 5. FOTO Captură video Facebook
Piedone a votat la o secţie din sectorul 5. FOTO Captură video Facebook

Primarul Sectorului 5, care la alegerile locale 2024 țintește Primăria Generală, a declarat, în timp ce intra în secţia de votate, că „el reprezintă realitatea şi normalitatea”, potrivit News.ro

„Cu siguranţă (n.r. secția de votare) nu se va închide secţia la ora 22.00”, a spus Cristian Popescu Piedone, referindu-se la numărul mare de buletine de vot (cinci) pe care le primesc alegătorii.

Fiul său, Vlad Popescu Piedone, a întărit: „este cam complicat cu cele cinci buletine de vot, îţi ia foarte mult timp să votezi”. 

Alegeri locale 2024. Cristian Popescu Piedone: „Oamenii o să migreze de la mare şi de la munte”

Cristian Popescu Piedone a spus că se așteaptă ca alegătorii să voteze masiv pe ultima sută de metri.

Am eu informaţii sigure că oamenii o să migreze de la mare şi de la munte şi vor veni pe ultima sută de metri. Primarul general şi predarea ştafetei la sectorul 5 lui Vlad Popescu Piedone se va face între orele 20.00 şi 22.00. Cine va avea responsabilitatea unui exerciţiul democratic la vot va lăsa secţia să funcţioneze până la orele 24.00”, a mai declarat edilul Sectorului 5, potrivit sursei citate.

Piedone a explicat că PUSL nu a avut reprezentanţi în secţii pentru că nu e partid parlamentar, dar a menționat că a fost ajutat de Pro România şi Partida Romilor, care i-a pus la dispoziţie oameni în secţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite