Administraţia Prezidenţială revine cu precizări după declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Administraţia Prezidenţială revine cu precizări după discursul lui Traian Băsescu  FOTO Presidency.ro
Administraţia Prezidenţială revine cu precizări după discursul lui Traian Băsescu  FOTO Presidency.ro

Administraţia Prezidenţială a ţinut să remită o serie de precizări, după discursul preşedintelui Traian Băsescu. Referindu-se la Raportul MCV, preşedintele a spus că discursul a fost unul politizat. Administraţia Prezidenţială a făcut însă precizarea că Traian Băsescu s-a referit la discursul politicienilor români şi nu la conţinutul Raportului.

„În afirmaţia «Din păcate, raportul a fost profund politizat, iar abordarea publică a fost, de multe ori, nesinceră» domnul preşedinte face referire la faptul că abordarea şi dezbaterea publică a conţinutului raportului privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare - MCV a fost politizată, ci nu conţinutul însuşi al raportului. De altfel, această idee se desprinde foarte clar din mesajul întregii declaraţii de presă.”, se arată în rectificarea transmisă de Administraţia Prezidenţială.

Această precizare vine după ce mai multe televiziuni ar fi preluat informaţia şi ar fi lăsat de înţeles că Raportul MCV este unul care a fost elaborat prin influenţe politice.

În cadrul unei declaraţii de presă, preşedintele Traian Băsescu a ţinut să exprime poziţia Cotroceniului în legătură cu Raportul MCV. Traian Băsescu a concluzionat şi a precizat că acest Raport este oglinda României, însă pentru uni politicieni această imagine este greu de acceptat. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite