Adevărul Live. Alexandru Nazare: Ce şanse are să-l învingă pe Dan Tudorache la Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare, a discutat, la Adevăru Live, despre şansele sale de reuşită în faţa candidatului PSD, Dan Tudorache.

Principalele declaraţii:

Cu ce sentiment rămâneţi după campanie?

Am strâns mii de mâini şi energia acelor strângeri de mână îmi dă foarte multă încredere.

Dan Tudorache este favorit în sondaje.

Au mai fost şi alte dăţi favoriţi în sondaje. Eu vreau să fiu ales. Locul de favorit poate să-i rămână domnului Tudorache. Ceilalţi candidaţi au refuzat propunerea mea de colaborare. Nu au vrut să se alăture. Îmi propun ca după ce ajuns în Pirmărie să am consultări cu liderii partidelor de dreapta, cât şi cu consilierii, astfel încât să facem o majoritate de dreapta în Consiliu. Vreau să fac această alianţă. Este un Sector de dreapta. PSD trebuie să stea în Opoziţie.

Şi dacă veţi pierde?

Eu nu voi pierde. Îl simt de la oameni. Oamenii îmi transmit că eu sunt câştigătorul. Nu mă interesează răspunsul candidatului de la PSD. Eu ştiu ce simt din partea oamenilor. Soluţia la care am recurs a fost să preiau idei care au fost buneşi am integrat aceste idei în platforma mea. Îi voi invita săptămâna viitoare la o discuţie, în care oferta mea va fi de nerefuzat. Vom uita evenimentele petrecute în ultimele două luni.

Când simţi că oamenii sunt entuziasmaţi, atunci altfel tratezi lucrurile. Am întâlnit mulţi care spunea că favoritul meu era cutare, dar m-am gândit mai bine. Dacă nu vrem să lăsăm Sectorul pe mâna PSD, trebuie să vedem cine poate câştiga. Alexandru Nazare este singura soluţie pentru a bate PSD. Eu spun pe stradă să voteze Nazare pentru că are cel mai bun program. Eu cred că ei şi-au dat seama care este varianta cea mai bun[. Prim[ria Sectorului 1 este prima clădire construită cu destinaţie admnistrativă. Îi voi chema pe toţi în sala de Consiliu şi le voi spune ce aştept de la ei. Ce atitudine trebuie să aibă cu populaţia şi cum să deblocheze proiectele.

De ce ar fi rău ca Dan Tudorache să ajungă primar?

Oare ce s-ar întâmpla ca un om care nu a făcut nimic memorabil 15 ani să gestioneze Primăria? Pericolul ca PSD să preia Primăria, PSD nu are ştiinţa pentru a rezolva problemele. Ei nu vin să rezolve nimic, ci să preia o stare de fapt. Oamenii vor rezultate, că primarul taie în carne vie. Nu resimt acest lucru de la Dan Tudorache. Cred că locuitorii vor alege varianta de dreapta. Programul meu este mult mai realist şi de viitor.  Este un trecut liberal, de la care păstrăm ce este bun. S-a degradat situaţia enorm însă. Voi digitaliza Primăria. Nu doar bugetul pe site şi contractele. Trebuie toată relaţia dintre cetăţean şi funcţionar. Eliminată hârtia şi funcţionarul.

Primăria Sectorului 1 are cel mai mare buget, deci şi cel mai mare potenţial de corupţie.

Proiectul se numeşte recâştigarea încrederii cetăţenilor în Primărie. Voi deschide Primăria. Punem totul pe site. Sunt prima care ştie să urmărească lucrările publice.

Sunteţi mai apropiat de modelul Băsescu sau vă veţi înconjura de profesionişti?

M-am dus noaptea pe şantierul de la Bucureşti-Ploieşti în mandatul de ministru al Transporturilor. Prima oară nu am găsit pe nimeni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite