VIDEO Un extraterestru în serviciile lui Barack Obama? Imaginile care au generat suspiciuni

VIDEO Un extraterestru în serviciile lui Barack Obama? Imaginile care au generat suspiciuni

Naratorul clipului video susţine că agentul are trăsături de extraterestru FOTO Captură Youtube

Un clip video cu un discurs susţinut de preşedintele american Barack Obama în 2012 a devenit incredibil de popular zilele acestea. Conspiraţioniştii susţin că printre membrii echipei de securitate a preşedintelui s-ar fi strecurat un extraterestru.

Naratorul clipului video susţine că bodyguard-ul ar fi, de fapt, un extraterestru capabil să-şi schimbe înfăţişarea. Clipul video a fost preluat de o serie de bloguri şi pasionaţii de teorii ale conspiraţiei susţin că trăsăturile agentului dar şi mişcările sale ar indica faptul că acesta este un „reptilian umanoid“

O persoană a ţinut să specifice, pe site-ul 2012thebigpicture.wordpress.com, că nu toţi „reptoizii“ sunt răi. Blogerul continuă, susţinând că Obama a fost „ales să ne conducă prin întuneric către Lumina Ascensiunii“ şi că, datorită ameninţărilor cu moartea care îi sunt adresate „este foarte probabil să aibă o gardă de corp inumană“.

Cel mai probabil, schimbarea bruscă a trăsăturilor agentului cu pricina se datorează filtrelor care netezesc automat imaginea pentru a reduce cantitatea de zgomot care apare în urma compresiei.

Totuşi, vă lăsăm să vă faceţi singuri o părere despre acest subiect.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările