Un hoţ a spart casa unui britanic şi şi-a preparat o băutură. Cum l-a găsit proprietarul

Un hoţ a spart casa unui britanic şi şi-a preparat o băutură. Cum l-a găsit proprietarul

FOTO Arhivă 123 RF

Un bărbat din Marea Britanie a avut o surpriză de proporţii când s-a întors acasă şi a găsit în cada sa un intrus care făcea baie, potrivit The Guardian.

Poliţia din comitatul Staffordshire a declarat că agenţii au fost chemaţi la o adresă din Stoke-on-Trent, însă la sosirea lor bărbatul dezbrăcat a fugit. El a fost arestat la scurt timp după aceea.

Proprietarul locuinţei le-a povestit poliţiştilor că intrusul îşi preparase o băutură pe care o savura în timp ce stătea în cadă.

Intrusul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, nu avea o adresă stabilă şi a fost reţinut sub suspiciunea de spargere, urmând ceea ce poliţiştii au descris a fi un „episod extrem de neobişnuit“, însă a fost ulterior eliberat fără a fi pus sub acuzare.

„Acesta a fost un episod foarte neobişnuit, pe care nu îl vedem în fiecare zi. Aş dori să îi asigur pe locuitori că acesta a fost un incident complet izolat şi că nu au niciun motiv să se alarmeze“, a declarat inspector Karen Stevenson.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările