Furt în văzul a mii de oameni: Un hoţ i-a furat telefonul unui bărbat chiar în timp ce făcea live pe Facebook VIDEO

Furt în văzul a mii de oameni: Un hoţ i-a furat telefonul unui bărbat chiar în timp ce făcea live pe Facebook VIDEO

Sursă foto: captura video Twitter

Un bărbat a încercat să-i fure telefonul unui jurnalist, însă a avut ghinion curat întrucât acesta se afla în timpul unei transmiunii live pe Facebook, iar mii de oameni i-au vâzut faţa.

Incidentul tragi-comic a avut loc în Egipt, acolo unde Mahmoud Ragheb, reporter la site-ul de ştiri Youm7, transmitea în direct de pe străzile din Cairo în urma unui cutremur. Din senin, un bărbat aflat pe motocicletă a trecut pe lângă el şi i-a smuls telefonul din mână fără să ştie că mii de oameni i-au văzut faţa. 
 
Transmisiunea live a continuat şi după ce hoţul a înhăţat telefonul, relatează The Guardian. Astfel, peste 20.000 de oameni i-au văzut faţa, iar unii dintre ei chiar s-au mobilizat pe reţelele de socializare să îl prindă pe hoţ.
 
 
La câteva ore după incidentul la care au fost martori mii de oameni, hoţul a fost prins chiar la el acasă iar ulterior, la secţia de poliţie, şi-a recunoscut fapta. Oficialii din Ministerul de Interne au declarat că au folosit „tehnologia modernă” pentru a-l identifica pe suspect, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. 
 
Se pare că la scurt timp după incident, hoţul, care nu este angajat, a vândut telefonul, mai informează autorităţile citate. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările