Doi motani din Indonezia au devenit celebri pentru aspectul lor şi atrag zeci de mii de aprecieri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură video
Foto: captură video

Aspectul unic a doi motani din Banjarmasin, Indonezia, i-a făcut celebri pe reţelele sociale. Zorro şi puiul său adună zeci de mii de aprecieri în mediul online datorită semnelor distinctive cu care s-au născut.

Indraini Wahyudin Noor, în vârstă de 50 de ani, are mai multe pisici  la el în casă, dar cel mai tânăr a topit inimile oamenilor din întreaga lume datorită asemănării sale ciudate cu personajul fictiv, care a fost creat în 1919 de scriitorul Johnston McCulley, conform Mirror.

Motanul pe nume Zorro este cunoscut în mediul online pentru aspectul său, deoarece are un semn destul de distinctiv în jurul ochilor, asemeni unei măşti. Mai mult decât atât, pisoiul ,un mixt persan, în vârstă de nouă luni, a transmis această trăsătură şi unuia dintre puiuţii săi.

"Îl cheamă Boy, dar mulţi îi spun Zorro. Am multe pisici, dar acesta este singurul care are mască pe faţă. Este pisica mea preferată! Este o pisică foarte răsfăţată, îşi doreşte mereu să fie mângâiată, îmbrăţişată şi ţinută în braţe. Îi place să se joace mult, dar urăşte săfacă baie în fiecare săptămână”, a afirmat proprietarul celor doi motani celebri.

Motanul a devenit viral la scurt timp după ce Indraini a distribuit poze cu el pe reţelele sociale, adunând zeci de mii de vizualizări.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite