Campania promoţională a unui parc de distracţii din Taiwan a dezlănţuit un val de controverse. Ce beneficii au vizitatorii cu fuste scurte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Instagram
Foto: Instagram

O campanie promoţională a unui parc din Taiwan a dezlănţuit un val de controverse. Vizitatorii pot beneficia de o reducere la biletul de intrare dacă poartă uniforme şcolare cu fuste scurte, relatează Insider.

Parcul de distracţii Leofoo Village vinde bilete de intrare la jumătate de preţ oricărei persoane care este îmbrăcată în uniformă şcolară cu fustă scurtă, potrivit Agenţiei Centrale de Ştiri din Taiwan (CNA). 

Mai mult decât atât, cei care poartă fustă de uniformă şcoală care este mai scurtă cu 10 cm deasupra genunchilor pot beneficia şi de o şedinţă foto gratuită, se mai arată în oferta parcului de distracţie, potrivit Insider

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de 六福村主題遊樂園 (@leofoovillagethemepark)

Secretarul executiv al grupului non-profit al Fundaţiei Femeilor Moderne, Wu Tzu-ying, a afirmat pentru CNA că promovarea parcului ar putea provoca probleme legate de confidenţialitate şi ar putea majora riscul ca femeile să fie fotografiate sub fustele scurte. 

Un reprezentant al parcului a afirmat pentru CNA că noua campanie este de fapt un sprijin pentru elevi pentru a celebra sfârşitul anului şcolar. 

De asemenea, el a mai spus că nu există restricţii privind sexul sau vârsta vizitatorilor care doresc să obţină biletele cu reducere, ceea ce înseamnă că bărbaţii pot apărea, de asemenea, în uniforme şcolare cu fustă. 

Conform site-ului Leofoo VIllage, promoţia este valabilă până la 31 august. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite