Tecău, magistral la Barcelona: Horia e în a doua finală din 2021 cu noul său partener

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tecău - Krawietz
Tecău - Krawietz

La scurt timp după ce fanii tenisului din România au celebrat calificarea Soranei Cîrstea, în ultimul act de la Istanbul Cup, o veste excelentă a venit şi de la „Barcelona Open Banc Sabadell“.

Horia Tecău (36 de ani, 24 ATP la dublu) pare că a găsit un coleg cu care se înţelege de minune, după despărţirea de olandezul Jean-Julien Rojer. Vorbim despre neamţul Kevin Krawietz (29 de ani, 19 ATP la dublu). Iar rezultatele confirmă că între cei doi există o „chimie“ perfectă!

După ce în martie, au jucat finala de la Rotterdam, pierdută în faţa croaţilor, Mektici / Pavici, astăzi, perechea româno-germană s-a calificat în ultimul act al turneului de la Barcelona. Tecău şi Krawietz au trecut de perechea formată din Joe Salisbury / Rajeev Ram, scor 1-6, 6-3, 11-9. Meciul a durat o oră şi 19 minute.

În finala de duminică (după ora 14.00), Tecău şi Krawietz îi vor înfrunta pe principalii favoriţi la trofeu: columbienii Robert Farah (2 ATP la dublu) şi Juan-Sebastian Cabal (3 ATP la dublu).

39,300 de euro şi 300 de puncte ATP şi-au asigurat Tecău şi Krawietz pentru accederea în finala de la Barcelona.   59 de finale ATP are Horia Tecău în palmares: 37 câştigate, 22 pierdute.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite