Situaţie ruşinoasă în Portugalia. Belenenses, lăsată să joace chiar dacă avea doar 9 jucători valizi

Situaţie ruşinoasă în Portugalia. Belenenses, lăsată să joace chiar dacă avea doar 9 jucători valizi

Belenenses

Din cauza Sars-Cov-2, Belenenses s-a prezentat la partida din etapa a 12-a a primei ligi din Portugalia, cu doar nouă jucători, dintre care doi portari. După pauză, meciul a fost oprit, echipa era condusă cu 7-0.

Belenenses s-a confruntat cu mari probleme de efectiv înaintea partidei cu Benfica, din cauza unui focar de COVID-19 izbucnit în cadrul lotului.

Antrenorul a fost nevoit, având doar 9 jucători în lot, să-l trimită pe teren şi pe Joao Monteiro, un goalkeeper. Alături de cei doi portari, unul care a stat între buturi şi celălalt care a jucat pe teren, Belenenses s-a prezentat la partida cu Benfica cu cinci fundaşi, Diogo Calila, Kau, Andre Lopes, Antonio Montez şi Henrique Ribeiro Pires, şi doi mijlocaşi, Boni şi Rafael Santos.

Meciul s-a încheiat în minutul 48, la 7-0 pentru Benfica. Belenenses nu a mai putut să continue să joace după ce trei dintre cei nouă jucători pe care i-a avut la dispoziţie s-au accidentat. Fanii prezenţi pe arenă au scandat „Liga e o ruşine!”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările