Halep, prima reacţie după retragerea de la Dubai: motivul îngrijorător pentru care a luat această decizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep - Serena Williams - meci Grand Slam Australian Open / 16 feb 2021 / FOTO EPA - EFE

Ce mai bună jucătoare de tenis a României a confirmat, joi, că nu va participa la turneul de la Dubai, competiţie pa care a câştigat-o anul trecut..

Simona a pus capăt speculaţiilor privind motivul pentru care a luat această decizie şi a confirmat că problemele de sănătate au stat la baza retragerii de pe tabloul de la Dubal. Sportiva din Constanţa a anunţat pe contul oficial de Twitter că nu este la un nivel maxim de sănătate, având încă probleme în partea inferioară a spatelui.

“Din nefericire, nu mă simt 100% în partea inferioară a spatelui şi am luat dificila decizie de a mă retrage de la DDF Tennis. Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea celui de-al 20-lea meu trofeu la Dubai, anul trecut, astfel că sunt dezamăgită că nu îmi voi putea apăra trofeul”, a notat Halep pe reţeaua de socializare. .

Teoretic, următorul turneu la care ar trebui să ia startul sportiva din Constanţa este cel de la Miami (22 martie - 4 aprilie), dar rămâne de văzut dacă situaţie ei medicală îi va permite acest lucru. 

Anterior, Halep s-a retras şi de la Qatar Open, competiţie de categorie WTA 500 care are loc, în această săptămână, la Doha.

După retragerea Simonei de la Dubai, competiţie care se va desfăşura în perioada 8-14 martie, statutul de principală favorită va fi preluat de  Elina Svitolina (5 WTA), în timp ce locul româncei pe tabloul principal va fi ocupat de Jessica Pegula (44 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite