Simona Halep şi Patricia Ţig, duel de la distanţă pentru trofeul „lovitura anului în WTA“. Cum pot fi votate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Patricia Ţig au impresionat cu lovituri de excepţie în 2019.
Simona Halep şi Patricia Ţig au impresionat cu lovituri de excepţie în 2019.

Trei din zece şanse de câştig pentru românce în ancheta WTA de final de an pentrucea mai frumoasă lovitură a sezonului. Simona Halep - cu două execuţii şi Patricia Ţigse află printre nominalizărle propuse fanilor spre votare.

Cele zece câştigătoare din 2019 ale premiului „lovitura lunii în WTA“ au fost împărţite în două grupe pentru a stabili „regina".

În primul lot, ianuarie - mai, Simona Halep poate fi votată pentru o lovitură reuşită în turul doi al turneului de la Dubai, în faţa lui Eugenie Bouchard, care i-a adus premiul pentru cea mai frumoasă execuţie a lunii februarie. Constănţeanca mai concurează şi cu lovitura lunii mai, un forehand din alergare năprasnic, reuşit la Madrid, în faţa britanicei Johanna Konta. Contracandidatele ei în această Grupă A sunt Su Wei-Hsieh, Kirsten Flipkens şi Iga Swiatek.

Simona Halep poate fi votată AICI.

Patricia Ţig a reuşit lovitura lunii iulie în tenisul feminin, chiar pe zgura de la Bucureşti. Patricia a avut o vară fabuloasă, reuşind să urce în Top 150, după ce rămăsese în afara clasamentului mondial după ce a devenit mămică. O dreaptă în diagonală care a zbârnâit pe lângă Laura Siegemund i-a convins pe fani să îi ofere un premiu care răsplăteşte execuţiile ieşite din tipare. Eleva lui Răzvan Sabău le are ca adversare pe Caroline Wozniacki, Monica Puig, Elina Svitolina şi perechea de dublu Coco Vandeweghe / Bethanie Mattek-Sands.

În prezent, Patricia Ţig se află pe poziţia 112 WTA, după ce a reuşit în 2019 să câştige şi un prim titlu din seria WTA 125K, la Karlsruhe.

Patricia Ţig poate fi votată AICI.

Premiul pentru lovitura anului în WTA a fost introdus în 2013. Poloneza Agnieszka Radwanska, deja retrasă din activitate, a câştigat primele cinci trofee. În 2018, domnia „Agăi“ a luat sfârşit, premiul revenindu-i Simonei Halep.



 


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite