Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid! Cine urmează să îl înlocuiască

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramos

După 16 ani petrecuţi la Real Madrid, echipă pentru care a evoluat în  670 de meciuri, Sergio Ramos pare hotărât şă nu îşi prelungească contractul scandent la finalul acestui sezon.

Presa spaniolă a anunţat că fanii madrilenili au şanse tot mai mici să nu îl mai vadă pe Ramos în tricolul Realului şi anul viitor.

Cadena Ser a informat că negocierile în privinţa prelungirii înţelegerii dintre cele două părţi au început în urmă cu 5 luni, dar încă bat pasul pe loc. Coform sursei citate, Ramos ezită să dea un răspuns final, astfel că şefii Realului s-au consolat cu ideea că fotbalistul va părărsi gruparea . 

Penru suplinirea căpitanului său, Real Madrid ia în calcul trei variante: transferul austriacul David Alaba de la Bayern Munchen sau prelungirea înţelegerilor cu Eder Militao (23 de ani) şi Nacho Fernandez (31 de ani). 

Fundaşul este acidentat de la jumătatea lunii martie şi ar putea reveni pe teren pentru ultimele etape din La Liga.

Ramos este unul dintre cei mai galonaţi fotbalişti de la Real Madrid, printre trofeele cucerite de el numărăndu-se Liga Campionilor (4), CM al Cluburilor (4), Supercupa Europei (3) şi titlul în La Liga (5).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite