Scene şocante cu Azarenka la Indian Wells: A plâns în hohote! Reacţia oribilă a adversarei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka

Din păcate, turneul din California ne arată că în circuitul feminin activează tot mai multe sportive de top, cu probleme mentale.

Dacă faptul că Naomi Osaka (24 de ani, 78 WTA) suferă tot mai rău de depresie nu e o noutate şi am primit, încă o confirmare în acest sens, în weekend, din păcate, ce s-a întâmplat acum cu Victoria Azarenka (32 de ani, 15 WTA) a fost un şoc pentru toată lumea!

În noaptea de luni spre marţi, în timpul meciului pierdut cu Elena Rybakina (Kazahstan, 22 de ani, 20 WTA), sportiva din Belarus, fosta ocupantă a locului 1 mondial, a avut o cădere nervoasă tulburătoare. Pentru că, atunci când era condusă cu 3-6, 2-2, aflată la serviciu, Azarenka a început să plângă pe teren după ce a comis o dublă greşeală.

La început, Victoria a tot amânat momentul serviciului, în timp ce, treptat, era copleşită de lacrimi. Apoi, pe măsura trecerii secundelor şi după ce spectatorii au început să o încurajeze, situaţia lui Azarenka s-a agravat. Pentru că a început să plângă, pur şi simplu, în hohote! 

Căderea nervoasă a sportivei de 32 de ani a fost atât de şocantă, încât atât arbitrul de scaun, cât şi supervizorul meciului s-au speriat. Şi au întrebat-o pe Azarenka dacă are nevoie de medic. Doar că Victoria, sufocată de lacrimi, a fost incapabilă de a răspunde. Într-un tărziu, jucătoarea din Belarus a reuşit să-şi ceară scuze printre lacrimi şi să revină la serviciu.

Rybakina: „E normal ce face?“

Căderea nervoasă a lui Azarenka a şocat o arenă întreagă şi, probabil, pentru mulţi spectatori meciul a trecut în plan secund. Nu şi pentru Elena Rybakina! 

În momentele în care adversara ei era vizibil distrusă emoţional, sportiva din Kazahstan a purtat un scurt dialog cu supervizorul meciului la fileu. Şi, mai întâi, s-a interesat dacă Azarenka mai vrea să joace. Când i s-a spus că da, Rybakina, în mod şocant, a pus următoarea întrebare: „E normal ce face?“.

Finalmente, partida s-a reluat, Azarenka şi-a câştigat game-ul de serviciu, dar a pierdut meciul, scor 3-6, 4-6. În sferturi, Rybakina o va întâlni pe Golubic (51 WTA).

VEZI CĂDEREA NERVOASĂ A LUI AZARENKA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite