Ronaldo, „traumatizat“ din cauza Coca Cola: Ce a păţit când era un puşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Dincolo de prestaţia sa din meciul cu Ungaria, Ronaldo s-a remarcat, deocamdată, la Euro 2020 şi datorită gestului său de la o conferinţă, când a scos din cadru cele două sticle Coca Cola puse în faţa sa.

„Beţi apă!“, a spus portughezul. Potrivit „Marca“, la 30 de minute după acest moment, viralizat pe reţelele de socializare, acţiunile companiei Coca Cola au scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 de dolari! În termeni economici, această scădere a redus valoarea companiei de la 242 de miliarde de dolari la 238. Altfel spus, gestul lui Ronaldo a costat Coca Cola vreo 4 miliarde de dolari la bursa de acţiuni! 

Norvegianul Jan Aage Fjortoft (54 de ani), fost fotbalist, actualmente comentator, a explicat de ce Coca Cola nu e pe gustul lui Cristiano Ronaldo. „Pe când era un puşti, la Manchester United, Ronaldo a venit la micul dejun cu o sticlă de Cola în mână. Giggs (n.r. - Ryan Giggs, fost căpitan Manchester United) l-a pus la perete şi i-a spus: «Să nu mai faci asta niciodată!»“, a povestit Fjortoft, potrivit gsp.ro. 

Pe lângă acest amănunt, mai contează unul: Coca Cola nu se numără printre sponsorii lui Ronaldo! E, în schimb, partener UEFA pentru Euro 2020.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite