Ronaldo, „traumatizat“ din cauza Coca Cola: Ce a păţit când era un puşti

Ronaldo, „traumatizat“ din cauza Coca Cola: Ce a păţit când era un puşti

Dincolo de prestaţia sa din meciul cu Ungaria, Ronaldo s-a remarcat, deocamdată, la Euro 2020 şi datorită gestului său de la o conferinţă, când a scos din cadru cele două sticle Coca Cola puse în faţa sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Beţi apă!“, a spus portughezul. Potrivit „Marca“, la 30 de minute după acest moment, viralizat pe reţelele de socializare, acţiunile companiei Coca Cola au scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 de dolari! În termeni economici, această scădere a redus valoarea companiei de la 242 de miliarde de dolari la 238. Altfel spus, gestul lui Ronaldo a costat Coca Cola vreo 4 miliarde de dolari la bursa de acţiuni! 

Norvegianul Jan Aage Fjortoft (54 de ani), fost fotbalist, actualmente comentator, a explicat de ce Coca Cola nu e pe gustul lui Cristiano Ronaldo. „Pe când era un puşti, la Manchester United, Ronaldo a venit la micul dejun cu o sticlă de Cola în mână. Giggs (n.r. - Ryan Giggs, fost căpitan Manchester United) l-a pus la perete şi i-a spus: «Să nu mai faci asta niciodată!»“, a povestit Fjortoft, potrivit gsp.ro. 

Pe lângă acest amănunt, mai contează unul: Coca Cola nu se numără printre sponsorii lui Ronaldo! E, în schimb, partener UEFA pentru Euro 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările