România U21 - Germania U21, diseară, meciul unei generaţii: Mutu, fără doi jucători de bază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu

De la ora 19.00, tricolorii mici vor intra pe teren, în speranţa că, la capătul celor 90 de minute, să celebreze o calificare fantastică, în sferturile Europeanului de tineret.

Pe lângă faptul că va avea un meci infernal cu Germania, Mutu a avut ghinionul de a pierde şi doi jucători de bază pentru această întâlnire. 

Vorbim despre George Ganea şi Marius Marin, al doilea fiind chiar căpitanul naţionalei de tineret. Amândoi vor rata duelul cu Germania, după ce au primit cartonaşe galbene, în meciul precedent, cel cu Ungaria. Cel mai probabil, Marco Dulca îl va înlocui pe Marius Marin la mijlocul terenului, în timp ce locul lui George Ganea în ofensivă va fi luat de Adrian Petre.

Grupa A, ultima etapă, astăzi

România U21 - Germania U21 19.00, TVR1

Ungaria U21 - Olanda U21, 19.00, TVR 2

Clasament

1. Germania 2 1 1 0 4-1 4

2. România 2 1 1 0 3-2 4

3. Olanda 2 0 2 0 2-2 2

4. Ungaria 2 0 0 2 1-5 0

Primele două clasate vor merge în sferturi. Fazele eliminatorii sunt programate pentru 31 mai - 6 iunie.

Calculele calificării în sferturi pentru România U21

*Dacă vom bate Germania, suntem în sferturi.

*Dacă România şi Germania vor înregistra o remiză albă, s-ar face un clasament în trei, iar tricolorii mici vor fi eliminaţi, dacă Olanda bate Ungaria, din cauza golaverajului inferior, în comparaţie cu cel al nemţilor.

*Dacă România - Germania se va încheia 1-1, elevii lui Mutu vor merge în sferturi, doar dacă Olanda va bate Ungaria la limită, scor 1-0. 

*România şi Germania se pot califica la braţ, în cazul unui egal de la 2-2 în sus. Un astfel de scenariu ar face inutilă o eventuală victorie a Olandei, în meciul cu Ungaria. Pentru că, din nou, s-ar face un clasament în trei, dar calificate vor fi România şi Germania, datorită unui golaveraj mai bun în partidele directe.

*România poate ajunge în fazele eliminatorii şi dacă e învinsă de Germania. Cu condiţia ca, în celălalt meci, Olanda să nu câştige în faţa Ungariei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite