România cedează primul punct Rusiei, în duelul de FedCup. Gabriela Ruse a încheiat meciul în lacrimi

România cedează primul punct Rusiei, în duelul de FedCup. Gabriela Ruse a încheiat meciul în lacrimi

Gabriela Ruse, la primul meci de FedCup FOTO Arhivă personală/Facebook

Duelul dintre România şi Rusia, din cadrul la FedCup, a debutat, vineri. Prima partidă s-a disputat între Gabriela Ruse şi Ekaterina Alexandrova.

Ştiri pe aceeaşi temă

România a cedat primul punct din duelul cu Rusia, de la FedCup, după un meci care a durat o oră şi cinci minute. În cele din urmă, Ekaterina Alexandrova (28 WTA) a învins-o cu 6-1, 6-4 pe Gabriela Ruse (167 WTA).
Al doilea meci al zilei se joacă între Ana Bogdan (90 WTA) şi Veronika Kudermetova (38 WTA).

Aflată la primul său meci la FedCup, Gabriela Ruse a fost vizibil emoţionată şi a făcut unele greşeli pe fondul acesta, reuşind în setul secund să echilibreze jocul. La finalul partidei, jucătoarea a fost surprinsă de camerele de filmat în lacrimi.

„Fetele m-au încurajat, după meci, mi-au zis să ţin capul sus, că şi mâine este o zi. De fapt, cred că, mâine, voi avea mai puţine emoţii şi voi fi mult mai OK. Am fost agresivă, dar jocul nu mi-a mers deloc, astăzi. Ştiu că pot mai mult. Am urcat de câteva ori la fileu, însă şi Alexandrova este o jucătoare agresivă, are un stil asemănător cu al meu. A fost dificil să joc aşa cum trebuia. (...) Le mulţumesc (n.r. spectatorilor) că au fost alături de mine şi că m-au susţinut”, a comentat meciul Gabriela Ruse, în cadrul conferinţei de după.

Câştigătoarea duelului dintre România şi Rusia se va califica în turneul final al FedCup, care se va disputa în perioada 14-19 aprilie, la Budapesta, şi la care vor participa 12 echipe. FedCup se dispută în premieră într-un nou format, ţara noastră întâlnind pentru prima dată Rusia în FedCup, iar programul complet fiind disponibil aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările