Rafael de la Iris, imn golănesc, comportament huliganic: mai întâi, l-a jignit pe Bölöni, apoi a făcut circ la meci

Rafael de la Iris, imn golănesc, comportament huliganic: mai întâi, l-a jignit pe Bölöni, apoi a făcut circ la meci

Rafael (al treilea din dreapta)

Sâmbătă seară, solistul trupei Iris a urmărit partida din sectorul rezervat VIP-urilor, acolo unde a stat şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

În săptămâna premergătoare meciului, subiectul imnului oficial al echipei naţionale, cântat de trupa Iris, a născut polemici aprinse. 
 
Cel mai vehement contestatar al melodiei a fost Ladislau Boloni, acesta arătându-se scârbit de versul „Pe ei, pe mama lor“. „Cel care a făcut acest imn e foarte, foarte sărac intelectual“, a spus fostul selecţioner. În replică, Rafael, solistul trupei Iris, cel care a scris versurile melodiei, a avut o reacţie oribilă la adresa unuia dintre cei mai mari mijlocaşi din istoria României: „Bölöni, dacă tăcea, filosof rămânea. A ratat o imensă ocazie să tacă şi să-şi vadă de treaba lui. Dacă va veni la naţională, nu-l văd foarte bine cu aceste declaraţii lipsite de echilibru şi de inteligenţă“.
 
Din fericire, în vacarmul de pe „Arena Naţională“, imnul jenant al celor de la Iris nici nu s-a auzit. 
Totuşi, Rafael a găsit o modalitate de a se remarca. La finalul partidei, s-a comportat precum un huligan, făcând semne obscene spre galeria ungurilor. Imaginile au fost surprinse de cei prezenţi la meci şi au stârnit următorul comentariu din partea lui Rafael, postat pe Facebook: „P-ăştia (n.r. – fanii maghiari) nimeni nu-i bagă la colivie c-au distrus jumătate de ţară pe unde au trecut? Ce am ajuns noi frate?“.  
 
Stadion de cinci stele, sistem de sonorizare defect
 
„Arena Naţională“ a costat peste 200 de milioane de euro, însă spectatorii care stau la Peluza Nord, inelul 3 nu pot înţelege nimic din ce anunţă crainicul stadionului. Motivul? Sistemul de sonorizare e defect. Drept urmare, sâmbătă seară, fanii care şi-au luat bilet în această zonă au fost nevoiţi să intre pe internet pentru a afla marcatorii golurilor, dar şi schimbările făcute de cei doi selecţioneri.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările