Plecarea lui Messi de la Barcelona a ajuns la „Sinteza Zilei“: Cum a anunţat Mihai Gâdea ştirea VIDEO

Plecarea lui Messi de la Barcelona a ajuns la „Sinteza Zilei“: Cum a anunţat Mihai Gâdea ştirea VIDEO

Mihai Gâdea

Măcar pentru câteva ore, pandemia, încălzirea globală şi alte subiecte fierbinţi ale vremurilor pe care le trăim, au trecut în plan secund. Pentru că s-a încheiat un „mariaj“ fotbalistic, ce părea indistructibil.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Anul trecut, tot pe vremea asta, s-a vehiculat că starul argentinian va încheia aventura sa pe „Camp Nou“. În condiţiile în care a ajuns la Academia catalanilor, pe când avea doar 13 ani. Şi atunci, ca şi cum, subiectul a explodat în presă şi, timp de o săptămână, a umbrit inclusiv pandemia de coronavirus.
 
Joi seară, după ce ştirea plecării lui Messi de la Barcelona a reapărut, de această dată informaţia fiind oficială şi confirmată pe site-ul clubului, şocul a fost atât de mare, încât până şi posturile generaliste de ştiri din România au luat o pauză de la a prezenta subiectele obişnuite ale zilei.
 
Cea mai bună dovadă a fost ceea ce s-a întâmplat la Antena 3, unde Mihai Gâdea a prezentat plecarea lui Messi de la Barcelona în regim de „Breaking News“, după cum se poate vedea mai jos:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările