Nemţii prevăd un 2021 strălucit pentru Halep: Ce cred că va reuşi Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a jucat ultimul meci din 2020 la data de 4 octombrie
Simona Halep a jucat ultimul meci din 2020 la data de 4 octombrie

Simona Halep (2 WTA), cea mai longevivă jucătoare din Top 10 mondial, a atins maturitatea profesională şi, potrivit specialiştilor, poate privi cu mult optimism spre noul sezon.

Simona Halep se bucură de ultimele zile de vacanţă în ţară. Chiar dacă a sărit peste turneul de la Abu Dhabi (5-13 ianuarie), constănţeanca de 29 de ani trebuie să plece, în curând, de acasă pentru a ajunge la Melbourne, unde va începe o carantină dură, după cum „Adevărul“ a scris aici.

În ciuda faptului că poate avea un sezon cu sacrificii mai mari, din cauza restricţiilor impuse de noul coronavirus, „Simo“ poate privi cu optimism spre 2021. Iar nemţii de la tennisnet.com au scris că, în noul an, românca poate reveni şi pe locul 1 mondial.

„Simona Halep s-a întors la 100% şi e gata să o detroneze pe Ashleigh Barty (n.r. - actualul lider WTA), să obţină alte Grand Slam-uri în sezonul următor şi să adauge mai multe titluri în palmaresul său“, a scris sursa citată.

În stagiunea recent încheiată, Halep a câştigat trofee la Dubai, Praga şi Roma. Iar în turneele de Grand Slam, a avansat până în semifinale la Australian Open şi până în optimi la Roland Garros. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite