Mirel Rădoi, după transferul la echipa lui Cosmin Olăroiu: „Ştie ce vrea, acasă sau în deplasare“. Ce spune despre Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi a schimbat echipele în fotbalul arab FOTO Mediafax
Mirel Rădoi a schimbat echipele în fotbalul arab FOTO Mediafax

Mirel Rădoi a semnat un contract cu Al Ahli Dubai, echipă la care va juca sub comanda lui Cosmin Olăroiu. La cinci ani după ce a plecat de la Steaua, fostul căpitan al roş-albaştrilor îşi aduce aminte cu plăcere de perioada petrecută în Ghencea.

„Este o colaborare nouă şi veche cu Oli. Sunt bucuros că lucrez cu el, pentru că ştiu ce vrea. Indiferent de sistemul de joc, că jucăm acasa sau în deplasare. Sper să câştigăm trofee, ca până la urmă asta este mai important. Chiar daca am împlinit 33 de ani, nu duceam lipsă de oferte. Propunerea de la Al Ain nu era concretă, aş fi vrut pe doi ani, ca jucător. El mi-au oferit un an ca jucător şi apoi în cadrul clubului. Până la urmă am ales Al Ahli şi prin prisma faptului că e Oli acolo, dar şi pentru că e un club serios. 

Dacă după cei doi ani organismul meu va mai putea, o să mai joc, dar în acest moment cred că sunt ultimii doi ani. Vreau să câştig trofee, să las ceva în urmă. Mi-aş dori să revin la Steaua, dar este foarte greu. Familia este aici, plus aspectul financiar. Sigur, la Steaua nu m-aş întoarce pentru bani, ci pentru suporteri, pentru atmosferă. Dar mai e şi varsta, la 35 de ani va fi greu să te pregăteşti cot la cot cu puştii. Decât să mă fac de râs, mai bine stau acasă. Să vin de la un campionat nu aşa puternic, ca în Europa, ca să nu mai zic de temperatura şi umiditatea care sunt aici... Aş veni stors de oboseală“, a declarat Mirel Rădoi pentru DolceSport.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Delegaţia Stelei a plecat în Norvegia, în vederea turului doi preliminar Champions League, cu Strømsgodset

Gâlcă avertizează că nu e de glumit cu Strømsgodset: care sunt punctele forte ale campioanei Norvegiei

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi: "E dificil pentru Gâlcă". Ce-a zis despre partida cu Stromsgodset

VIDEO Ultimele informaţii din Norvegia, înainte de Stromsgodset - Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite