Ministrul Educaţiei şi Cozmin Guşă, întâlnire pentru introducerea orelor de judo în şcoli

Ministrul Educaţiei şi Cozmin Guşă, întâlnire pentru introducerea orelor de judo în şcoli

Cosmin Guşă si Sorin Câmpeanu. FOTO Federaţia Română de Judo

Ministrul Educaţiei Sorin Câmpeanu şi Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, s-au întâlnit vineri, 12 februarie, pentru a discuta despre introducerea orelor de judo în şcoli.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul întâlnirii s-a analizat modalitatea implementării programului “Judo în şcoli”, program convenit în protocolul de colaborare dintre Federaţia Română de Judo şi Uniunea Europeană de Judo.
 
Pe parcursul discuţiilor dintre ministrul Educaţiei şi Cercetării şi preşedintele Federaţiei Române de Judo, s-a mai stabilit crearea unui grup comun de lucru care să identifice paşii de realizat pentru introducerea judo-ului ca disciplină opţională în programul educaţional al elevilor, pentru început, ca program pilot în centrele şcolare unde există resurse materiale şi umane pentru a practica activităţi sportiv-educaţionale specifice judo-ului, anunţă Federaţia Română de Judo.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările