JO 2020, gimnastică: Drăgulescu şi-a încheiat participarea la Tokyo! Ce a declarat după ratarea calificării în finală

JO 2020, gimnastică: Drăgulescu şi-a încheiat participarea la Tokyo! Ce a declarat după ratarea calificării în finală

Singurul gimnast din lotul deplasat de România la Tokyo, Marian Drăgulescu, a ratat, sâmbătă dimineaţa, calificarea în finală la sărituri, singura probă în care a luat startul la Jocurile Olimpice.

Sportivul în vârstă de 40 de ani a fost primit 13.466 la prima săritură şi 14.533 la cea de-a doua, pentru o medie de 13.999, punctaj cu care a ratat calificarea în finala competiţiei. 

”Am fost foarte aproape să reuşesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. De aici de la Tokyo, vă îmbrăţişăm eu şi antrenorul meu Ştefan Gal şi mulţumim tuturor pentru suport şi pentru gândurile frumoase. Îi vom urmări mai departe pe colegii noştri şi le vom ţine pumnii strânşi”, a transmis Marian Drăgulescu după calificările la sărituri.

La JO de la Tokyo, România va mai fi reprezentată în concursurile de gimnastică de Larisa Iordache, participantă în calificări la bârnă şi de Maria Holbură, care va lua startul la toate cele patru aparate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările