Irlanda de Nord, prima clasată în grupa din care face parte şi România, după două runde. Rezultatele de sâmbătă din preliminariile Euro-2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gareth McAuley, marcatorul primului gol în partida cu Insulele Feroe. FOTO: Press Eye
Gareth McAuley, marcatorul primului gol în partida cu Insulele Feroe. FOTO: Press Eye

Reprezentativa Irlandei de Nord a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, naţionala Insulelor Feroe, într-un meci contând pentru grupa F din preliminariile Euro-2016, din care face parte şi România. Totodată, în alt meci al acestei grupe, Finlanda a remizat cu Grecia, 1-1, în timp ce selecţionata antrenată de Victor Piţurcă a avut un rezultat similar în faţa Ungariei.

După primele două runde din calificările pentru Campionatul European din 2016, grupa F din care face parte şi România are drept primă clasată selecţionata Irlandei de Nord, reprezentatică care are în prezent 6 puncte. Sâmbătă seara, Irlanda de Nord a trecut cu scorul de 2-0 de reprezentativa Insuleleor Feroe prin golurile au fost marcate de McAuley '6 şi K. Lafferty '21.  

Finlanda este pe locul doi în grupa F după egalul cu Grecia, 1-1, pe teren propriu. În această partidă scorul a fost deschis de grecia prin Karelis (minutul 24), finlandezii egalând prin Hurme în minutul 55.

România ocupă poziţia a treia cu patru puncte. România are o victorie, scor 1-0, cu Grecia, şi o remiză, scor 1-1, cu Ungaria, în meciul disputat sâmbătă seara la Bucureşti.

Locul patru în grup este ocupat de Grecia, urmată de Ungaria, amândouă cu 1 punct, în timp ce ultima clasată este selecţionata Insuleleor Feroe fără niciun punct.

Meciurile etapei a treia au loc pe 14 octombrie, acestea fiind: Grecia - Insulele Feroe, Ungaria - Finlanda şi România - Irlanda de Nord.

Grupa D

Irlanda - Gibraltar 7-0

Marcatori: Keane '6, '14, '18, McClean '46, '53, J. Perez '52 (autogol), Hoolahan '56

Scoţia - Georgia 1-0

Marcator: Khubutia '28 (autogol)

Polonia - Germania 2-0

Marcatori: Milik '51, Mila '88

Grupa F

România - Ungaria 1-1

Marcatori: Rusescu '44 / Dzsudzsak '82

Finlanda - Grecia 1-1

Marcatori: Hurme '55 / Karelis '24

Irlanda de Nord - Insulele Feroe 2-0

Marcatori: McAuley '6, K. Lafferty '21

Grupa I

Armenia - Serbia 1-1

Marcatori: Arzumanyan '73 / Tosici '89

Albania - Danemarca 1-1

Marcatori: Lenjani '38 / Vibe '81

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite