Imagini şocante: Cum s-a desfăşurat finala campionatului de fotbal din Afganistan VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afganistan

Prezenţa talibanilor se vede deja peste tot, în Afganistan. Iar evenimentele, inclusiv cele sportive, se organizează în condiţii de neimaginat pentru restul lumii.

Afganistan a intrat deja într-o nouă etapă. Una ce se anunţă terifiantă pentru cetăţenii acestei ţări şi pentru următoarele generaţii care vor trăi în regimul terorii instaurat de talibani.

Primele semne sunt deja vizibile, după numai o săptămână. Decoamdată, lotul paralimpic a fost desfiinţat, înaintea plecării spre Tokyo, după cum „Adevărul“ a scris aici. Iar componentele naţionalei feminine de fotbal s-au ascuns la rude şi se tem pentru viaţa lor, după cum a povestit Khalida Popal, care se ocupa de această reprezentativă.

În ceea ce priveşte fotbalul masculin, acest sport n-a fost interzis. Deocamdată. Iar vineri, a avut loc finala campionatului naţional, la Kabul. În care Shaheen Asmayee a trecut de Simorgh Alborz, scor 1-0.

Partida s-a desfăşurat însă în nişte condiţii şocante, cu talibanii pe marginea terenului, înarmaţi! Mai mult, la pauza dintre cele două reprize, toţi spectatorii au fost ridicaţi în picioare pentru rugăciune, acţiunea având loc pe marginea terenului.

Imaginile au ajuns deja în presa internaţională şi fac înconjurul lumii, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite