Ianis Hagi s-a dezlipit de pe bancă: Românul, în centrul atenţiei într-un meci dramatic pentru Rangers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a prins 28 de minute pe teren
Ianis Hagi a prins 28 de minute pe teren

Mijlocaşul de 22 de ani, căzut în dizgraţia antrenorului Steven Gerrard în ultima perioadă, a primit o nouă şansă din partea tehnicianului. Şi de această dată a profitat de ea!

Glasgow Rangers a abordat meciul de sâmbătă, din etapa a 18-a din campionat, acuzând, în continuare, şocul eliminării din Cupa Ligii, în mijlocul săptămânii, după un eşec, scor 2-3, cu St. Mirren, formaţie care ocupă penultimul loc în prima divizie!

Iar la cum a început confruntarea cu Motherwell de pe „Ibrox Park“, problemele celor de la Rangers păreau a fi destul de grave! Pentru că oaspeţii au deschis scorul repede, în minutul 6, prin Lang. Iar la pauză, Motherwell a intrat în cabine cu acest avantaj!

A fost nevoie ca Gerrad să facă, treptat, trei schimbări pentru a-şi „resuscita“ echipa. A doua modificare în formula de start a însemnat trimiterea lui Ianis Hagi pe teren, în minutul 62, în locul lui Scott Arfield. La 11 minute după această mutare, Rangers a egalat prin jamaicanul Kemar Roofe. A fost reuşita care a deblocat jocul gazdelor. Pentru că, aproape imediat, Rangers a preluat conducerea, Itten punctând pentru 2-1 din pasa lui Ianis Hagi! Scorul final, 3-1 Rangers, a fost stabilit de acelaşi Roofe, care a realizat „dubla“.

Graţie acestui succes, Rangers şi-a mărit avansul în fruntea Scottish Premier League. Formaţia din Glasgow are 50 de puncte din 18 meciuri. Podiumul e completat de Celtic (34 de puncte din 15 meciuri) şi de Hibernian (33 de puncte din 18 meciuri).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite