Ianis Hagi, notă foarte mică la capătul unui meci fabulos pentru Rangers: Ce i s-a reproşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a prins puţine minute pe teren, joii seară
Ianis Hagi a prins puţine minute pe teren, joii seară

Rangers e cu un picior în optimile Ligii Europa, după o victorie spectaculoasă, obţinută, joi seară, în deplasare, în Belgia.

Cu siguranţă, duelul Antwerp - Rangers a fost al doilea cel mai spectaculos disputat, joi seară, în 16-imile Ligii Europa.

Iar asta doar pentru că, înainte de acest meci, avusese loc întâlnirea Young Boys - Leverkusen, în care gazdele au avut 3-0 la pauză, au fost egalate la reluare, doar pentru a învinge cu 4-3, cu un gol înscris, în minutul 89!

În partida dintre Antwerp şi Rangers, în schimb, începută de la ora 22.00, oaspeţii au punctat primii, în minutul 38, după o gafă a portarului Beiranvand. Până la pauză însă, Antwerp a întors scorul: 2-1, cu două reuşite, în minutele 45 şi 45+8 (penalty).

În partea secundă, nebunia a continuat: 

*2-2 (59)

*3-2 Antwerp (66)

*3-3 (83)

*4-3 Rangers (90-penalty)

Iar Antwerp a avut o bară în prelungirile partidei! În acest meci spectaculos, Ianis Hagi a fost trimis pe teren din minutul 74, când scorul era egal, 2-2. Imediat după intrarea sa pe teren, românul a reluat o centrare excelentă din interiorul careului, dar a trimis pe lângă. O mare ratare care, la final, i-a şi fost reproşată de către jurnaliştii scoţieni care i-au acordat o notă destul de mică, 3.

„Ar fi trebuit să înscrie la prima atingere. A trimis însă pe lângă poartă, când părea atât de uşor de marcat“, au menţionat cei de la „The Scottish Sun“.

Returul Rangers - Antwerp e programat pentru 25 februarie (ora 19.55).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite