Halep, victorioasă în cel mai frumos meci al anului 2020: Anunţul făcut de WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep se pregăteşte deja pentru noul sezon
Simona Halep se pregăteşte deja pentru noul sezon

Simona Halep (2 WTA) a avut un sezon cu foarte puţine apariţii pe teren din cauza pandemiei, doar 26 (23 de victoii, 3 înfrângeri), însă, într-una dintre ele, nu numai că a reuşit să câştige un trofeu, dar a punctat şi la impresia artistică.

Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul 2021, care va începe oficial după dată de 4 ianuarie, primind distincţii pentru stagiunea recent încheiată.

WTA tocmai a anunţat că Simona Halep şi Elena Rybakina (Kazahstan, 19 WTA) au fost implicate în 2020 în ceea ce a fost cea mai frumoasă confruntare din circuitul feminin. Partida respectivă s-a disputat în ultimul act al turneului de la Dubai şi a fost câştigată de jucătoarea din România, dramatic, în trei seturi: 3-6, 6-3, 7-6.

Victoria Simonei din Emirate a fost aleasă de WTA înaintea altor trei partide, toate decise în trei seturi, după cum se poate vedea mai jos:

*Lexington: Serena Williams - Venus Williams, 3-6, 6-3, 6-4

*Cincinnati: Naomi Osaka - Anett Kontaveit, 4-6, 6-2, 7-5

*Ostrava: Aryna Sabalenka – Cori Gauff, 1-6, 7-5, 7-6

Halep poate primi încă o distincţie până la finalul acestui an fiind în cărţi şi pentru titlul de „Cea mai bună jucătoare a sezonului“, alături de Azarenka (13 WTA), Kenin (4 WTA), Osaka (3 WTA), Sabalenka (10 WTA) şi Swiatek (17 WTA).

2018 a fost ultima dată când Simona Halep a câştigat premiul pentru cea mai bună jucătoare a anului, ea cucerind French Open în acel sezon.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite