Halep, mărturisire rară din viaţa privată: „Am mici probleme cu prietenul meu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toni Iuruc şi Simona Halep formează un cuplu de aproape un an
Toni Iuruc şi Simona Halep formează un cuplu de aproape un an

Simona Halep (2 WTA) s-a mai schimbat, de când şi-a permis o lungă perioadă de relaxare, în condiţiile în care sezonul a fost îngheţat din cauza pandemiei. Pe lângă faptul că acordă interviuri mai des, constănţeanca abordează şi teme mondene.

Simona Halep savurează din plin pauza cauzată de pandemie, ceea ce e de înţeles în cazul unei sportive care până acum nu s-a bucurat de o vacanţă atât de lungă, fiind mai mereu angrenată în meciuri şi antrenamente.

Această perioadă de odihnă a venit la fix pentru campioana de la Wimbledon, în condiţiile în care, imediat după triumful de la All-England Club, în iulie 2019, „Simo“ şi-a oficializat relaţia cu Toni Iuruc, un miliardar machidon de 41 de ani, care a mai fost căsătorit de două ori.

Deocamdată, Simona şi Toni trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă, după cum a mărturisit Halep în cadrul podcastului BT Talks, găzduit de Andi Moisescu, apar şi mici probleme în relaţia lor, aşa cum se întâmplă cu orice cuplu.

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră şi nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu eşti la tenis, uşor!». Şi eu mă relaxez“, a povestit Simona. 

Dincolo de această referie la viaţa ei personală, Halep a acceptat să vorbească şi despre modul în care şi-a cheltuit primii bani câştigaţi din tenis. Între timp, ea a ajuns la peste 35 de milioane de dolari, sumă încasată numai din premiile obţinute în diverse turnee, fără să punem la socoteală şi veniturile pe care le-a avut din sponsorizări.

Ce a spus Simona Halep?

*Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi. 

*Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să-ţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să-ţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite