Grecia - România. Fostul stelist Pantelis Kapetanos laudă selecţionata lui Victor Piţurcă în presa elenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost atacant la Steaua, Pantelis Kapetanos are cuvinte bune la adresa României, despre care crede că are prima şansă în meciul cu Grecia, programat duminică, la 21.45.

„Este un joc dificil pentru naţionala noastră, care trebuie să trateze cu maximă seriozitate meciul cu România. Am vorbit cu cei de acolo şi ştiu sigur că ei vin doar la victorie, pentru cele trei puncte. Ei vor da totul pe teren, mai ales că n-au uitat ce s-a întâmplat anul trecut când i-am eliminat din drumul spre Mondiale. Forţa principală a României este grupul, unitatea echipei. În plus, ei sunt mai legaţi decât noi şi au avut parte şi de mai multă linişte, nu cum a fost la noi după Cupa Mondială.

Românii vor juca deschis, nu se vor bloca, pentru că au venit să câştige, deci vor ataca. Vor evolua agresiv, mai ales în zona mediană. Este o echipă tehnică, aşa că noi trebuie să ştim cum să-i blocăm şi să acţionăm pe contraatac. Am petrecut şase ani fantastici acolo, într-un campionat care are un nivel peste cel al nostru, de altfel, românii sunt cu un nivel peste noi“, a declarat Pantelis Kapetanos, citat de digisport.ro.

Grecia - România. Elenii joacă pentru prime aproape duble, comparativ cu tricolorii selecţionaţi de Victor Piţurcă

Victor Piţurcă şi Ciprian Marica, despre aşteptările pe care le au de la meciul Grecia - România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite