Gigi Becali aduce medicamente pentru COVID în ţară: „Unul e din India, altul din Rusia“

Gigi Becali aduce medicamente pentru COVID în ţară: „Unul e din India, altul din Rusia“

Gigi Becali şi-a tratat verii la clinica pe care o deţine

După ce verii săi, Victor (59 de ani) şi Ioan (68 de ani), amândoi confirmaţi cu COVID-19, s-au vindecat la clinica sa, patronul FCSB se implică activ în lupta cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gigi Becali a dispărut de vreo două luni din peisajul fotbalistic, refuzând să vorbească despre FCSB sau alte subiecte legate de sportul-rege. 

Acum însă, latifundiarul din Pipera a rupt tăcerea şi a discutat cu cei de la „Gândul“ despre două medicamente pe care vrea să le aducă în România, în tentativa de a-i ajuta pe pacienţii diagonsticaţi cu COVID-19.

„Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul. Ce medicament iei de la farmacie. Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament. Ei (n.r. - oamenii) mor fiindcă stau fără niciun tratament două, trei săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol“, a spus Gigi Becali.

Medicamentele nominalizate de patronul FCSB nu se află însă pe lista celor aprobate de Ministerul Sănătăţii pentru tratamentul pacienţilor COVID-19. Acolo, deocamdată, se află doar hidroxiclorochină, antiviralul remdesivir sau paracetamol, în cazurile mai uşoare.

Giovanni: „M-au pus pe picioare pastilele luate la clinica lui Gigi“

Deşi au încercat să se izoleze de la izbucnirea pandemiei, verii lui Gigi Becali, Victor şi Giovanni, au luat amândoi noul coronavirus! Cel puţin Giovanni susţinea, la un moment dat, că nu mai iese din curtea casei sale, de teama de a nu lua virusul. Degeaba însă! După ce s-a vindecat, Giovanni a povestit experienţa sa pentru cei de la „Fanatik“.

*Giovanni Becali: Mă simt mult mai bine acum. Am avut noroc şi cu văru-miu Gigi, care mi-a dat nişte pastile de la clinica lui şi m-am pus destul de repede pe picioare. Nu pot să-mi dau seama exact de unde am luat virusul. Poate când am fost în Italia pentru transferul lui Mihăilă (n.r. - Valentin Mihăilă transferat de la Craiova la Parma), poate la bar, când m-am uitat la Norvegia – România. Nu ştiu şi nici nu mai contează. Sper să fiu OK cât mai repede din toate punctele de vedere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările