Emma Răducanu le-a dat o „palmă“ veteranelor din circuit: Ce a remarcat o fostă campioană de la US Open

Emma Răducanu le-a dat o „palmă“ veteranelor din circuit: Ce a remarcat o fostă campioană de la US Open

La mai bine de o lună de la victoria-bombă a Emmei Răducanu (24 WTA) la US Open 2021, în lumea tenisului feminin se vorbeşte, în continuare, despre acest rezultat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iar asta pentru că puştoaica de 18 ani a pornit din calificări şi, pentru prima dată în istoria sportului-alb, a câştigat turneul de la Flushing Meadows, fără set pierdut! 

Fosta jucătoare de tenis, Flavia Pennetta, campioană la US Open 2015, a explicat că victoria Emmei ar trebui să fie un semn de întrebare pentru jucătoarele experimentate din circuit. 

„Trebuie să fiu sinceră, sunt nemulţumită de acest rezultat, nu-mi place deloc ce s-a întâmplat la New York. Acest titlu rupe continuitatea generaţiilor mult prea mult. Acest lucru e rău pentru tenis, e dăunător. Când eram eu în circuit, nu exista aşa ceva, să vină o fată tânără din calificări şi să plece acasă cu titluri de Grand Slam. N-ar trebui să existe aşa ceva în tenisul feminin. Aparent, jucătoarele din garda veche pot fi foarte uşor luate prin surprindere, iar asta nu e deloc bine pentru imaginea acestui sport“, a spus italianca de 39 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările