Edward Iordănescu a fost numit selecţioner al echipei naţionale. Răzvan Burleanu i-a trasat şi obiectivele

Edward Iordănescu a fost numit selecţioner al echipei naţionale. Răzvan Burleanu i-a trasat şi obiectivele

Edward Iordanescu

Federaţia Română de Fotbal a validat înţelegerea dintre Edward Iordănescu şi preşedintele FRF Răzvan Burleanu. A fost nevoie de 10 săptămâni pentru a numi un nou selecţioner, fostul tehnician al FCSB devenind astfel al 44-lea antrenor al Naţionalei.

Gata! 2 luni şi jumătate a stat România fără selecţioner, după ce Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu şi Ladislau Bölöni nu s-au înţeles cu oficialii de la Casa Fotbalului. Edward Iordănescu a acceptat condiţiile FRF şi a fost numit selecţioner, contractul, în valoare de 20.000 de euro lunar, urmând să se întindă până la finalul Euro 2024. „Misiunea lui Edi Iordănescu este să ducă echipa din nou în elita fotbalului mondial. Experienţa lui ca antrenor a contat, spiritul analitic, cunoaşterea fotbalului românesc, dar şi faptul că a lucrat cu mulţi dintre actualii jucători ai naţionalei. Suntem siguri că va construi o echipă de succes. Contractul se întinde pentru următoarele două campanii de calificare, Liga Naţiunilor şi Euro. Se va prelungi automat. Ne-am dori să se întindă pe următorii 2 ani şi jumătate. Obiectivul principal este calificarea la Euro 2024, dar şi unul secundar, câştigarea grupei din Liga Naţiunilor”, a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările