Djokovici, răspânditor de virus: Ce ştim despre testul său pozitiv pentru COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Liderul ATP a primit o scutire medicală de la vaccinare, folosindu-se de o trecere recentă prin boală. Doar că această explicaţie îl pune, în acest moment, într-o încurcătură morală.

Novak Djokovici a scăpat, cel puţin pentru o noapte, de pericolul expulzării din Australia, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Rămâne însă, în continuare, o problemă mare pentru Nole! Concret, el a obţinut o scutire medicală de la vaccinare, după ce dosarul său anonimizat, analizat de două comisii medicale independente din Australia, a inclus un test PCR care confirmă că sârbul a avut COVID, de curând.

Concret, liderul mondial a fost testat, la data de 16 decembrie şi, potrivit ziaristului Ben Rothenberg (New York Times), rezultatul s-a aflat după 7 ore: POZITIV.

Problema e că, după ce a făcut testul, Nole a avut diferite acţiuni publice, inclusiv o şedinţă foto pentru „L'Equipe“, la data de 18 decembrie! La toate aceste acţiuni, Djokovici a fost fotografiat, fără mască, în mijlocul oamenilor. Ceea ce îl face un răspânditor de virus, în condiţiile în care, până la această oră, nici Djokovici, nici cei din echipa lui n-au explicat cum de sârbul a avut aceste apariţii publice, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Ceea ce se ştie, în schimb, e un alt amănunt, furnizat tot de Rothenberg: Djokovici a primit un alt test PCR, de această dată negativ, la data de 22 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite