Dinamo „resuscitată“: Ce s-a întâmplat în ultima zi de transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliu Mureşan, preşedinte Dinamo
Iuliu Mureşan, preşedinte Dinamo

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ are patru înfrângeri la rând în campionat, însă, după ultimele evenimente, speră să depăşească şi acest moment critic.

*Dinamo, aflată în insolvenţă, a scăpat de interdicţia de a face transferuri. Şi a bătut palma cu fundaşul Constantin Nica (28 de ani) şi cu mijlocaşul Gabi Torje (31 de ani), amândoi liberi de contract. Având în vedere că, în continuare, cluburile pot legitima fotbalişti fără angajament, roş-albii sunt în tratative cu Mirko Ivanovski (atacant, fost la CFR şi Astra) şi Najib Ammari (mijlocaş, fost la CFR, Viitorul şi Dunărea Călăraşi).

În rest, ultima zi de transferuri, 31 august, a produs câteva mutări notabile pentru fotbalul românesc: 

*Andrei Chindriş (FC Botoşani) a semnat cu formaţia portugheză de prima ligă, Santa Clara. Suma afacerii? 220.000 de euro.

*Radu Drăguşin (19 ani) a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria. 

*CFR Cluj a rezolvat aducerea a trei jucători ceruţi de noul antrenor, Dan Petrescu. Vorbim despre fundaşul stânga, Florin Ştefan (25 de ani), mijlocaşul Emmanuel Culio (38 de ani) şi „închizătorul“ Mihai Bordeianu (29 de ani). Toţi au venit liberi de contract, după ce au jucat, în sezonul trecut, la Sepsi, la Quilmes (Argentina), respectiv Al-Qadisiyah (Arabia Saudită).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite