Dinamo, „îngropată“ şi părăsită: Pleacă şi Torje, la patru zile după retrogradare. Ce salariu avea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Torje, luat de Farul Constanţa, deşi prestaţiile sale din acest sezon au fost, mai degrabă, slabe
Gabi Torje, luat de Farul Constanţa, deşi prestaţiile sale din acest sezon au fost, mai degrabă, slabe

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ a avut o mulţime de probleme, însă, în primul rând, a căzut în „B“ din cauza prestaţiilor jalnice ale jucătorilor. Care acum dau bir cu fugiţii!

Nu degeaba a spus Helmuth Duckadam că Dinamo a fost „trădată“ de jucători, unii dintre ei aşteptând retrogradarea pentru a-şi încheia contractele potrivit clauzelor!

Astăzi, cele două mutări anunţate pe piaţa transferurilor au demonstrat că unii dinamovişti aveau planurile gata făcute, încă înainte de pierderea barajului cu Universitatea Cluj. Pentru că altfel ar fi fost aproape imposibil să-şi găsească atât de repede alte echipe! După ce Cosmin Matei a bătut palma cu o grupare de cupele europene, aşa cum Adevărul a scris aici, acum şi Gabi Torje (32 de ani) s-a despărţit de formaţia din „Ştefan cel Mare“. Potrivit gsp.ro, Torje va semna cu Farul Constanţa, deşi, la un moment dat, s-a zvonit că va continua la Dinamo, inclusiv în liga a doua.

În acest sezon, Torje a câştigat 3.000 de euro pe lună, la Dinamo, echipă la care a adunat 25 de meciuri, 6 goluri şi 3 pase de gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite