Denis Shapovalov, nervos că lua bătaie de la Rafael Nadal, le-a spus arbitrilor că sunt corupţi

Denis Shapovalov, nervos că lua bătaie de la Rafael Nadal, le-a spus arbitrilor că sunt corupţi

Denis Shapovalov

Iritat de faptul că Rafael Nadal şi-a luat prea mult timp pentru a servi, canadianul Denis Shapovalov i-a transmis lui Carlos Bernardes următoarele: "Sunteţi toţi corupţi".

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul setului al doilea, Denis s-a luat de arbitrul de scaun: "Sunteţi toţi corupţi", i-a transmis canadianul acestuia. Criticile canadianului au continuat şi la conferinţa de presă. "Bineînţeles că primeşte tratament preferenţial. 100% se întâmplă aşa. 100%. La toate celelalte meciuri pe care le-am jucat, ritmul a fost unul extrem de rapid pentru că arbitrii au fost tot timpul cu ochii pe ceas. La fiecare punct. Acest arbitru a făcut ca primele două seturi să dureze o oră şi jumătate. Asta doar pentru că el trăgea de timp la fiecare punct. I s-a permis să îşi ia pauze şi după seturi, a tras de timp enorm. Pentru fix acelaşi motiv ca Nadal azi, mie nu mi s-a permis să merg la vestiar la Australian Open 2021. Şi eu chemasem medicul pe teren şi nu am mai putut merge la vestiar", a comentat Denis Shapovalov, la conferinţa de presă de după meci. După patru ore şi 8 minute, Rafa s-a impus cu 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările