„Cutremur“ la Cluj: Dan Petrescu riscă, diseară, demiterea de la CFR! Clubul s-a înţeles deja cu alt antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Fostul internaţional poate să-şi încheie al treilea mandat la formaţia din Gruia după mai puţin de două luni. Mai ales că rezultatele nu-l ajută deloc.

„Super Dan“ nu prea a mai fost super, de această dată, la CFR Cluj. Bilanţul său în cele opt partide oficiale de până acum vorbeşte de la sine: 3 victorii, 1 egal, 4 înfrângeri, golaveraj: 5-7.

CFR, cu şapte victorii în primele şapte etape, a pierdut primele două partide în Liga I cu Petrescu pe bancă, inclusiv în weekend, 0-2 cu Rapid. Iar în Conference League, ardelenii au înregistrat rezultate dezolante, după cum „Adevărul“ a scris aici. Mai mult, diseară, CFR dă de o echipă înfiorătoare, în etapa a 3-a din această competiţie.

Potrivit Eurosport, aceasta poate fi ultima partidă pentru Dan Petrescu pe banca CFR-ului! Patronul clubului, Neluţu Varga, ar fi dispus să plătească clauza de reziliere, de aproximativ 400.000 de euro, pentru a scăpa de Petrescu! 

Dacă acest scenariu s-ar adeveri, pe banca clujenilor poate sosi Ladislau Bölöni (68 de ani). Liber de contract după plecarea de la Panathinaikos (Grecia) în stagiunea precedentă, Bölöni n-a lucrat niciodată în campionatul intern. Şi tocmai a refuzat o propunere de la Sepsi. 

SIngura dată când Bölöni a antrenat în România a fost în perioada iulie 2000 - iunie 2001, când a fost selecţionerul naţionalei în zece partide: 6 victorii, 1 remiză, 3 înfrângeri.

CITEŞTE ŞI:

Dan Petrescu, un antrenor scump: Ce salariu are la CFR şi cam ce sumă ar putea primi la naţională

Conference League, grupa D, etapa a 3-a

Astăzi

CFR Cluj - AZ Alkmaar, ora 22.00, Pro X

Jablonec - Randers, ora 22.00

Clasament

1. AZ Alkmaar 2 1 1 0 3-2 4

2. Jablonec 2 1 0 1 1-1 3

3. Randers 2 0 2 0 3-3 2

4. CFR Cluj 2 0 1 1 1-2 1

*Prima clasată merge în optimi, iar locul 2 va ajunge în play-off.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite