Barcelona, încă un eşec în campionat! Messi şi Koeman au fost desfiinţaţi  de ziariştii spanioli!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
messi

Într-un meci din etapa a 12-a a campionatului Spaniei, Barcelona a pierdut, sâmbătă seară, în deplasare, 2-1, cu Cadiz,  şi a ajuns la a patra înfrângere în primele 10 meciuri jucate în La Liga

Cadiz a furnizat surpriza rundei şi a învins FC Barcelona cu golurile lui Gimenez ‘8 şi Negredo ’63, în timp ce reuşita oaspeţilor a fost, de fapt, un autogol al lui Alcala ’57.

În urma acetui rezultat, Barcelona rămâne pe poziţia 7, cu doar 14 puncte din 10 meciuri, la 12 lungimi în urma liderului Atletico (26 de puncte, tot din 10 partide), în timp ce Cadiz urcă pe locul 5, cu 18 puncte din 12 meciuri. 

După meci, presa din Spania a criticat vehement jocul catalanilor şi pe antrenorul echipei, Ronald Koeman.

"De neiertat această prestaţie a Barcelonei, un nou duş rece pentru echipă. Din nou vedem mult prea multe erori personale. Cadiz s-a închis perfect, în timp ce jocul Barcelonei a părut fără soluţii, foarte dezorganizat. În final am văzut un adevărat haos din punct de vedere tactic", a scris Mundo Deportivo, citat de digisport.ro. 

Nici ziariştii de la Marca nu au fost mai blânzi, Messi fiind încadrat în categoria jucătorilor banali. "E clar că Messi nu arată bine. Jocul argentinianului nu seamănă deloc cu ce vedeam în trecut. Nu mai este acel fotbalist care poate câştiga un meci de unul singur. În acest sezon, Messi pare că a devenit un jucător obişnuit. Poate asta se întâmplă pentru că a rămas într-o echipă din care nu vrea să mai facă parte. Messi a pierdut 29 de baloane în meciul cu Cadiz, record negativ pentru acest sezon. E clar că Messi nu se mai simte confortabil în tricoul Barcelonei", a fost caracterizarea făcută vedetei argentiniene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite