Barcelona, în colaps: Pique şi Griezmann au înjurat ca la uşa cortului, chiar pe teren VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gerrard Pique, un car de nervi
Gerrard Pique, un car de nervi

Formaţia catalană s-a făcut râs pentru al doilea meci consecutiv, acasă, în Liga Campionilor. După 0-3 cu Juventus, în faza grupelor, a venit acest devastator 1-4 cu PSG, în turul optimilor. Iar partida a scos la iveala atât neputinţa echipei, cât şi tensiunile din lot.

Barcelona e un colos căzut la pământ, iar jucătorii, mai ales cei care au trăit perioada de glorie a echipei, între 2008 şi 2012, cu Josep Guardiola pe bancă, ştiu acest lucru! 

Printre ei, Gerrard Pique, care, pe vremuri, era un stâlp al apărării, dar acum, la 34 de ani, a ajuns o „gaură“ în defensivă. Dovadă şi faptul că, marţi seară, Kylian Mbappe (PSG) a făcut ce a vrut pe „Camp Nou“, marcând de trei ori, în turul optimilor. Scor final: 4-1 PSG!

Până să se ajungă însă la acest scor dezastruos pentru catalani, jucătorii experimentaţi şi-au dat seama că lucrurile vor scăpa de sub control. De aceea, în minutul 39, la 1-1, când PSG a obţinut un corner, Pique a făcut o criză de nervi. Şi a înjurat, ca la uşa cortului, în dialog cu colegul său, Antoine Griezmann! Totul s-a auzit, deoarece acum partidele se joacă fără spectatori în tribune. 

Iată cum a decurs dialogul Pique - Griezmann:

*Pique: O posesie lungă, un rahat de posesie. Ma c**c in ea! Haideţi! Posesie lungă!

*Griezmann: Linişteşte-te, nu mai ţipa, în p**** mă-tii!

*Pique: Sa mă f**, Grizzi!. In p**** mă-tii! Suferim şi e de 5 minute aşa!

*Griezmann: Nu ţipa la mine, şi eu sufăr!

*Pique: Să mă f**, alergăm ca nebunii!

*Griezmann: Şi eu alerg ca nebunul!

VEZI DIALOGUL PIQUE - GRIEZMANN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite