Ţiriac a şocat lumea tenisului: Cum a fost surprins la meciul Serenei cu Buzărnescu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiriac

Aflat în război deschis cu familia Williams, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) a fost în tribunele arenei „Philippe Chatrier“, în speranţa că va asista la o surpriză furnizată de jucătoarea din România.

„În tribune cu duşmanul“. Cam aşa se poate descrie imaginea care a devenit virală pe internet, cu Ion Ţiriac asistând la meciul Serena Williams (8 WTA) - Mihaela Buzărnescu (174 WTA) din turul II de la French Open.

Iar asta pentru că, pe lângă faptul că s-a dus să o vadă jucând pe sportiva căreia i-a tranmis să se retragă, la începutul anului, Ţiriac a fost, practic, la câteva scaune distanţă şi de soţul Serenei, Alexis Ohanian. Acesta l-a făcut praf pe omul de afaceri român, în mod repetat, după remarca acestuia privind retragerea Serenei şi kilogramele ei în plus.

Ţiriac i-a răstălmăcit numele lui Buzărnescu, la Wimbledon

E evident că Ion Ţiriac s-a dus la partida Serena Williams - Mihaela Buzărnescu, sperând că va asista la o surpriză în urma căreia americanca să părăsească turneul de la Roland Garros. 

Altfel, în trecut, Ţiriac a fost atât de dezinteresat de Mihalea Buzărnescu, încât i-a şi răstălmăcit numele, după o partidă la care a asistat, la un Grand Slam. În 2019, şefului tenisului românesc s-a aflat în tribunele de la „All-England Club“ pentru a urmări partida din turul II în care s-au înfruntat Halep şi Buzărnescu. S-a impus Simona, în trei seturi (6-3, 4-6, 6-2), dar meciul nu l-a impresionat pe Ţiriac, care a şi pronunţat greşit numele lui Buzărnescu.

„Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului... Eu am fost acolo şi am văzut asta în turul 2, în meciul cu Buzărescu... cu Buzunărescu sau cum se numeşte domnişoara asta! Au jucat amândouă mediocru“, a spus atunci Ţiriac.

Ulterior, Mihaela a fost chestionată de Look Sport despre faptul că Ion Ţiriac i-a răstălmăcit numele.

„N-am vorbit personal cu dânsul niciodată. Ne-am mai întâlnit la Fed Cup, la Wimbledon, ne-am salutat... Dar nu-l cunosc personal, să fi avut întâlniri. Doar când ne-am întâlnit mai mulţi sportivi. N-am nimic cu dânsul, probabil nici el cu mine... Mă gândesc că n-a reţinut numele meu. Cred că acum îl ştie, bănuiesc... Ce să-i faci, n-am ce să comentez pe acest subiect“, a spus „Miki“.

CITEŞTE ŞI:

Serena, devastatoare contra româncelor, în ultimul deceniu: Cifrele lui Williams sunt înfricoşătoare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite