Şumudică, exploziv: Şi-a făcut praf fotbaliştii după încă un meci prost

Şumudică, exploziv: Şi-a făcut praf fotbaliştii după încă un meci prost

Marius Şumudică, un car de nervi după încă un rezultat sub aşteptări

E clar: zilele lui Marius Şumudică la Rizespor sunt numărate! Numai aşa s-ar explica modul în care tehnicianul român şi-a desfiinţat elevii, după o lună în care n-a câştigat nici măcar un meci.

Dan Petrescu a încheiat conturile cu Kayserispor, la mijlocul săptămânii, după opt partide, iar „recordul“ său poate fi doborât de Marius Şumudică! Acesta poate părăsi Rizespor după doar şase meciuri!
 
După cum „Adevărul“ a scris aici, sâmbătă, Şumi şi-a continuat seria dezolantă la această formaţie, în condţiile în care a avut meci acasă pe care l-a şi jucat, în superioritate numerică, din minutul 32! Chiar şi aşa, Rizespor n-a putut câştiga, iar rezultatul înregistrat i-a provocat o adevărată criză de nervi lui Şumudică.
 
Ce a spus Marius Şumudică?
 
*Chiar dacă ar veni Jose Mourinho aici, tot n-ar putea face mare lucru. Fotbaliştii noştri nu sunt în stare să facă un dribling. Am jucat 11 contra 10 şi n-am putut trage un şut pe poartă! 
 
*Nu beau, nu fumez, n-am alte vicii, doar fotbalul. Eu nu pot face mai mult, n-am un joystick să-i ghidez pe jucători de pe margine. Nu mai depinde de mine. Asta e tot ce pot face. 
 
*Am pus în aplicare toate cunoştinţele mele de antrenor în folosul echipei. În fiecare zi, vin la baza de pregătire cu 3-4 ore înainte, pentru a pregăti totul. Uneori,  poate greşi şi antrenorul. Aţi zis că antrenorii de dinaintea mea n-au fost buni, acum nici Şumudică nu e. Dar ce antrenor ar trebui să vină ca să aibă succes Rizespor?
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările