Şumudică, discurs oribil la adresa românilor „sugrumaţi“ de sărăcie: „Ne-au infectat, acum pleacă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fără grija zilei de mâine, Marius Şumudică îi judecă pe cei care n-au ce pune pe masă
Fără grija zilei de mâine, Marius Şumudică îi judecă pe cei care n-au ce pune pe masă

Acum mai bine de o lună, antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, a tunat într-o conferinţă de presă că nu oricine trebuie să aibă dreptul de a vorbi despre coronavirus şi efectele ei. Şi, timpul arată că neamţul a avut dreptate.

Românii care s-au înghesuit la aerportul de la Cluj, pentru a pleca la muncă în Germania, au devenit, în ultimele zile, „sacul de box“ al unor oameni care vorbesc cu burta plină!

După ce Gigi Becali i-a pus la zid, acum i-a venit rândul lui Marius Şumudică să pună tunurile pe nişte oameni care se zbat să supravieţuiască. Într-o intervenţie la Pro X, tehnicianul de 49 de ani nu doar că i-a jignit pe aceşti oameni, dar le-a adus şi nişte acuze grave.

Ce a spus Marius Şumudică?

*Am văzut imaginile, erau incredibile. Unul nici nu ştia unde zboară. Nu se poate aşa ceva, era luat de acasă şi dus să muncească acolo. 

*Sunt unele lucruri care ne trag în jos. Noi dăm ordonanţe, sunt fel şi fel de ordonanţe prin care bătrânii nu au voie să iasă din case. Acum, oamenii ăia erau trimişi prin autocare la aeroport. 

*Eu n-am nimic cu Diaspora. Frate, unii au dreptate. Au venit şi au îmbolnăvit jumătate din ţară, la Suceava e nenorocire. Acum plecaţi din ţară bine mersi. Din cei care au plecat din ţară, măcar unul are coronavirus. Au venit pe aici, au îmbolnăvit cadre medicale, şi acum pleacă înapoi să culeagă sparanghel.

CITEŞTE ŞI:

Gigi Becali îi face „sclavi“ pe românii plecaţi la muncă în Germania: Atac dur asupra premierului Orban

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite