Ştefan Radu a vorbit despre renunţarea la echipa naţională! De ce nu a mai jucat pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
stefan radu

Ştefan Radu, care a devenit săptămâna trecută fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio Roma – 402, a vorbit despre anii petrecuţi la gruparea italiană şi despre motivele retragerii de la echipa naţională.

Cu ocazia stabilirii recordului, fundaşul grupării italiene a fost recompensat cu un jilţ personalizat, un tricou cu numărul 402 înrămat şi câteva fotografii speciale La ceremonie (foto) au participat întreaga echipă şi deţinătorului precedentului record, Giuseppe Favalli.

“Sunt foarte fericit. Echipa şi clubul mi-au făcut două surprize foarte mari, nu mă aşteptam la aceste cadouri. Nu ştiu ideea cui a fost, sunt curios: este un cadou foarte frumos, îmi voi aminti toată viaţa acet moment. Sper că magazionerii mă vor ajuta să duc totul acasă. Copiii vor fi mulţumiţi, dar le voi spune că este un cadou pentru mine”, a declarat Radu, imediat după festivitate. 

"Lazio este echipa mea naţională!"

Cu ocazia stabilirii recordului, fotbalistul a acordat şi un interviu în care a vorbit despre motivele pentru care a decis, în 2013, să renunţe la naţionala României. „Lazio este echipa mea naţională, este adevărat! Din motive de sănătate am decis să mă dedic cu totul echipei mele de club. Nu regret deloc acest lucru. Cred că a fost decizia corectă”, a spus românul pentru lalaziosiamonoi.it.

Radu, acum în vârstă de 34 de ani, s-a transferat de la Dinamo la Lazio în ianuarie 2008. iar cinci ani mai târziu, în martie 2013, şi-a anunţat retragerea de la prima reprezentativă. În ultimii ani, selecţionerii Cosmin Contra şi Mirel Rădoi au încercat să-l convingă să revină asupra deciziei, dar nu au avut succes.

Radu Ştefan a jucat jucat 14 meciuri pentru prima reprezentativă a României, dar nu a reuşi să marcheze niciun gol. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite