Un pensionar i-a oferit o ciocolată ministrului Muncii, drept mulţumire pentru că i-a ascultat ofurile legate de pensie

Un pensionar i-a oferit o ciocolată ministrului Muncii, drept mulţumire pentru că i-a ascultat ofurile legate de pensie

Bărbatul a aşteptat-o pe ministrul Turcan în faţa Instituţiei Prefectului pentru a-i prezenta situaţia sa socială. FOTO: Agerpres

Un pensionar de 77 de ani din Botoşani i-a oferit, vineri, o ciocolată ministrului Muncii, Raluca Turcan, în semn de mulţumire pentru că i-a ascultat toate nemulţumirile referitoare la calcularea pensiei şi chiar i-a promis că o să se implice în rezolvarea acestora.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a aşteptat-o pe Raluca Turcan în faţa Instituţiei Prefectului pentru a-i cere sprijinul în vederea recalculării indemnizaţiei sale de persoană cu handicap, scrie Agerpres.
 
Pensionarul vorbea cu ajutorul unui laringofon, dispozitiv medical utilizat de pacienţii care au avut operaţii de îndepărtare a corzilor vocale.
 
La finalul discuţiei, bătrânul a scos din buzunar o ciocolată şi i-a oferit-o Ralucăi Turcan. Surprinsă de gest, ministrul Muncii a vrut să îi înapoieze ciocolata, însă pensionarul a refuzat să o primească înapoi.
 
Ministrul Muncii a promis să se implice în rezolvarea problemei pensionarului din Botoşani şi a copiat toate documentele prezentate de bărbat. Bătrânul beneficiază de o pensie de stat de 1.900 de lei şi de o indemnizaţie de persoană cu handicap de 300 de lei.
 
„Vă mulţumesc foarte mult că m-aţi ascultat. Credeam că nu o să vă opriţi să vorbiţi cu mine”, a spus bărbatul, căruia i-au dat lacrimile în timp ce îi expunea ministrului problemele sale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările