Tătaru: Clujul este un exemplu de bună practică. Există o capacitate de o mie de testări pe zi

Tătaru: Clujul este un exemplu de bună practică. Există o capacitate de o mie de testări pe zi

Nellu Tătaru, ministrul Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, miercuri, că la Cluj se pot face o mie de teste de coronavirus pe zi şi a vorbit ca Deva sau Suceava să poată aduce teste pentru a fi lucrate aici.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Nelu Tătaru a declarat, miercuri, la finalul vizitei pe care a efectuat-o la Cluj, că aici există şi capacitate de testate şi de tratament. 
 
“Clujul este un exemplu de bună practică. Am vrut să văd efectiv fiecare management, să mi se prezinte problemele şi activitatea desfăşurată. Faţă de multe alte oraşe, aşez Clujul undeva sus, atât ca activitatea medicală, cât şi ca implicarea administraţiei locale, că este Prefectură sau că este Primăria municipiului. Ţin să menţionez că din toate discuţiile pe care le-am avut, există capacitate şi de testare, există capacitate şi de tratament la nivelul unităţilor din Cluj-Napoca. Aştept orice sesizare să îmi ajungă la nivel de minister şi să pot completa orice deficienţă, orice deficit sau orice necesitate”, a afirmat Nelu Tătaru.
 
El a pus că la Cluj pot fi realizate o mie de testări pe zi pentru Covid-19.
 
“La Cluj există o capacitate de o mie de testări pe zi. Ţin să menţionez că Clujul poate asigura testarea şi pentru localităţi din jur, deja am vorbit pentru Deva sau pentru Suceava să poată aduce teste pentru a fi lucrate la Cluj”, a precizat ministrul Sănătăţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: