Mărturia soţiei unui pacient decedat la Institutul Marius Nasta: „A murit la 07.10 şi la ora 09.00 era în salon”

Mărturia soţiei unui pacient decedat la Institutul Marius Nasta: „A murit la 07.10 şi la ora 09.00 era în salon”

FOTO Adevarul

Noi nereguli ies la iveală în cazul Institutului Marius Nasta din Capitală, unde secţia de terapie intensivă şi blocul operator au fost închise după ce trei pacienţi au murit în urma infecţiei cu acinetobacter şi alţi şase sunt infectaţi, unul fiind în stare foarte gravă. De asemenea, soţia unui pacient a povestit tragedia prin care a trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu ne au zis de nicio bacterie. Am aflat de bacterie abia după ce s-a făcut necropsia. De câte ori voiam să discutăm nimeni nu voia să discute cu noi”, acuză soţia unui pacient care a murit în urma infecţiei cu acinetobacter, potrivit Digi24. 
 
Femeia susţine că nu a fost anunţată de decesul soţului ei în momentul în care acesta şi-a dat ultima suflare. 
 
„Medicii treceau pe lângă mine şi nu m-a anunţat nimeni nimic. Ne spuneau noua să ne echipăm cu halat, botoşei, mască şi dânşii fie medici, asistenţi, infirmiere, ei ieşeau din blocul operator, ATI de la septici afară în nămol, pământ şi se întorceau la fel”, a completat femeia, conform sursei citate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările