Geoană: "Plenul Senatului se va ţine! Nu am fost informat de starea lui Voicu"

Geoană:

Mircea Geoană, preşedintele Senatului

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a precizat, miercuri, că nu a fost informat oficial de situaţia senatorului Cătălin Voicu, care a fost spitalizat, menţionând că plenul, convocat pentru avizarea cererii de încuviinţare a arestării preventive a lui Voicu, se va ţine, aşa cum a fost programat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat dacă plenul Senatului, programat pentru miercuri, privind avizarea cererii de încuviinţare a arestării preventive a senatorului Cătălin Voicu, se va mai reuni, având în vedere că acesta a fost spitalizat, Geoană a precizat că nu a fost informat oficial de această situaţie.

Mai citiţi şi:

Senatorul PSD Cătălin Voicu a fost internat în spital şi s-ar putea să nu fie audiat miercuri

Zornăit de cătuşe pentru Voicu

"Nu am fost informat în mod oficial de această situaţie şi voi analiza împreună cu colegii din Biroul Permanent calea de urmat. În mod normal, se aşteaptă prezenţa şi apărarea celui care este pus într-o astfel de situaţie", a spus Geoană.

El a arătat că termenul legal în care plenul trebuie să se pronunţe este de cinci zile de la avizul dat de Comisia juridică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările