Două persoane au câştigat premiul de categoria întâi la Loto 5/40. Care sunt numerele câştigătoare

Două persoane au câştigat premiul de categoria întâi la Loto 5/40. Care sunt numerele câştigătoare

Loteria Română anunţă că, la tragerea de joi seară, două persoane au câştigat premiul de categoria 1 la Loto 5/40, respectiv 126.659 de lei (aproximat 26.000 de euro).

Ştiri pe aceeaşi temă

”Spune un proverb că «nu aduce anul ce aduce ceasul»... Aşa s-a întâmplat şi în cazul celor doi câştigători ai premiului de categoria I la tragerea principală Loto 5/40. Biletele norocoase au fost jucate în Braşov şi Călăraşi”, a transmis, joi seară, Loteria Română.

Numerele câştigătoare au fost 24, 10, 25, 4, 7, 3.

Premul pentru varianta câştigătoare este de 126.659.

Loteria Română anunţă, de asemenea, că premiul de categoria a II-a, la tragerea principala, Joker a ajuns la un jucător care şi-a încercat norocul la o staţie de plată SelfPay, iar cel de categoria a III-a de la tragerea suplimentară Joker a ajuns la un jucător care şi-a încercat norocul în Bacău.

”Mult noroc şi inspiraţie în alegerea numerelor pentru următoarele trageri loto care vor avea loc duminică, pe 3 ianuarie”, a transmis Loteria Română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările