Cum va fi vremea în luna ianuarie? Prognoza meteorologilor

Cum va fi vremea în luna ianuarie? Prognoza meteorologilor

Vremea la început de an se anunţă călduroasă FOTO Pixabay

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Prima luna din an vine cu vreme bună şi temperaturi mai mari decât în mod obişnuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vremea în săptămâna 3 – 10 ianuarie
 
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, dar şi deficitar în cele sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.
 
 
Vremea în săptămâna 10 – 17 ianuarie
 
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile intracarpatice, dar local şi în cele estice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
 
 
Vremea în săptămâna 17 – 24 ianuarie
 
Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea nord-vestică a ţării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.
 
 
Vremea în săptămâna 24 - 31 ianuarie
 
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor avea o tendinţă deficitară în toată ţara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările